Workshop Eigenjijs


Workshop Eigenjijs start in september!

Wil je je kind laten stralen? Geef het dan NU de kans om mee te doen met Workshop Eigenjijs. Voor alle kinderen van groep 5 tot en met groep 8 én een groep voor brugklassers.

Hier zijn geen wachtlijsten, geen doorverwijzingen. De workshop is vrij toegankelijk na aanmelding. Vanwege de vertrouwensband die al snel groeit is het noodzakelijk dat de kinderen alle de bijeenkomsten aanwezig zijn.

4 donderdagmiddagen komen we samen en gaan we aan de slag met spel en ontspanning. Je zelfvertrouwen krijgt een boost. En elk kind is welkom. Ik wil GEEN etiketjes weten van te voren, omdat elk kind zichzelf mag zijn.

Wil je je kind een frisse start geven in het nieuwe schooljaar? Met een grote glimlach laten stralen? Of juist minder (faal)angstig of met meer zelfvertrouwen? Dat kan nu voor de speciale try-out prijs van €30,00. Dit is inclusief iets te snacken, drinken en materialen.

Geef je kind hier alvast op voor zowel Editie basisschool als Editie Brugklas. De workshop wordt gegeven in kleine groepjes. Juist door maar met een klein groepje te werken, is er veel ruimte om naar elkaar te luisteren en van elkaar te leren.. Heel mooi dat ze alleen al kunnen groeien door te merken dat ze niet alleen zijn in wat ze voelen, zijn en meemaken!

Als je je kind opgeeft voor Workshop Eigenjijs, wil ik alleen graag naam en leeftijd van je kind weten. Absoluut geen etiketjes, behalve als dit echt noodzakelijk is, zoals bij bijvoorbeeld een voedselallergie met betrekking tot het snacken.

Betaling gebeurt na bekendmaking van de datum. Factuur wordt per mail naar je toegestuurd en dient uiterlijk 2 weken voor de start van de workshop binnen te zijn.

We gaan er geweldige donderdagmiddagen van maken. Zeker weten dat je kind met een grote dosis eigenjijsheid, zelfvertrouwen én een echt certificaat de workshops afrondt.

workshop eigenjijs

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *