Marjolein Krebbeks


Marjolein Krebbeks

 

Mijn naam is Marjolein Krebbeks en ik ben kindercoach. En dat niet alleen natuurlijk.

Ik ben ook moeder van een stoere knul en ik woon samen met de liefste man van mijn dromen. Marjolein Krebbeks staat ook voor dochter, zus, vriendin, noem maar op. En in al die rollen heb ik voldoende meegemaakt: scheiding, ziekte, rouw,  relaties, vriendschappen, veel positiviteit, humor en ontzettend  veel kracht en doorzettingsvermogen. Bij mij horen ook gezelligheid, kletskous, georganiseerde chaos en een open houding.

Al vrij jong kreeg ik te maken met ziekte en rouw binnen het gezin. Terwijl ik bijna het huis uit ging, overleed mijn moeder aan kanker. Mijn vader, mijn 2 zusjes en mij achterlatend.

Jaren later werd ik zelf moeder en ik ben natuurlijk super trots op mijn knul!

Toen mijn zoon kleuter was, werd ik zelf ziek. Ook bij mij werd kanker geconstateerd.  Geen fijne tijd, maar het heeft me wel tot hier gebracht!! Ik wilde mijn dromen na gaan jagen voordat het te laat zou zijn.

Na mijn revalidatie ben ik begonnen met de opleiding kindercoach. Als jong volwassene had ik voor de klas willen gaan staan en volgde ik de PABO. Helaas is dat niet gelopen zoals ik wou, mede door alles wat in ons gezin toen speelde.

Voor het einde van de opleiding kindercoach overleed ook mijn vader en heb ik weer het belang gezien van fijne begeleiding van kinderen die rouwen.

In juli 2015 mocht ik mijn diploma in ontvangst nemen en sinds 1 september 2015 is Aroha Kindercoaching een feit.

Kinderen met grote en kleine problemen begeleiden is mijn natuur. Er is niks fijners dan die glimlach weer terug te zien en kinderen te laten stralen! En juist door de ervaringen die ik zelf als kind én als moeder mee heb gemaakt, kan ik het werk doen wat ik nu doe.

Mijn visie is dat elk kind mag (moet!) geloven in zijn of haar eigen kracht. En als een kind dit even niet kan, help ik als kindercoach die kracht, zelfvertrouwen, geluk en lach weer terug te vinden.

 

Eigen kracht